Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés

14. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés


Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2024. szeptember 19–21-én, Telkibányán. A vándorgyűlés hagyományosan két nap előadásból és poszterbemutatókból, valamint egy nap szakmai kirándulásból áll. Ez utóbbi terveink szerint a közbülső, pénteki napon lenne, és a Tokaji-hegység vulkanikus képződményeit mutatja be Szepesi János vezetésével. Részletek a konferencia honlapján (14kgvgy.atomki.hu)

12. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés

Kedves Kollégák!
 
A 12. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlést 2022. szeptember 22–24 között
rendezzük meg előreláthatólag Aggteleken. A bizonytalanság abból fakad, hogy az
aggteleki szállodát jelenleg felújítják. A szálloda tervezett nyitási időpontja 2022.
augusztus 1. Amennyiben ezt az időpontot a tulajdonos nem tudja tartani, a miskolci
helyszín valósul meg, ám a terepi programot ez nem érinti. Az esetleges változást a
honlapon és hírlevélben is közzétesszük aktuálisan.

KAB logópályázat

Tisztelt Tagtársak!

Logópályázatunk december 10-én lezárult.  A beérkezett 6 db pályamű közül az albizottság tagsága választhatja ki, hogy a következő években melyik logót használja az albizottság saját felületein, illetve rendezvényein. Az alábbiakban megtekinthetők a beérkezetett pályaművek, az anonim szavazáshoz minden tagtársunk e-mailben megkapta a szükséges linket.

A szavazás 2021.12.31-én 23:59-kor zárul le, eredményt jövő év elején hirdetünk.

Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

11. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2021

A tavalyról idénre halasztott 11. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlést 2021. szeptember 2–4 között rendeznénk meg Sopronban, személyes részvétellel. A vándorgyűlés két nap előadásból és poszterbemutatókból, valamint egy nap szakmai kirándulásból áll. A kirándulás a közbülső, pénteki napon lesz, és a Soproni-hegység kristályos képződményeit mutatjuk be Török Kálmán vezetésével.

11. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés

Idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2020. szeptember 10–12-én, Sopronban. A vándorgyűlés hagyományosan két nap előadásból és poszterbemutatókból, valamint egy nap szakmai kirándulásból áll. Ez utóbbi terveink szerint a közbülső, pénteki napon lenne, és a Soproni-hegység kristályos képződményeit mutatja be Török Kálmán vezetésével.